Hibernian (str) 63
Hibernian 71
Hibernian (str) 82
Hibernian 85

Rosenborg reiste til Edinburg med et lite håp om å kunne klare avansement til 2. runde etter 2-3-nederlaget på Lerkendal. Hibernian åpnet best og Arve Thunshelle måtte ta fram sitt beste for å forhindre hjemmescoring. 16 min. var spilt da RBK fikk frispark fra ca. 20-meters hold, Odd Iversen skrudde ballen elegant i mål og ga RBK ledelsen 1-0.

Nordmenne på tribunen jublet i 4 min., før Joe Harper utlignet til 1-1. To minutter senere sto det 3-1 til hjemmelaget. Pauseresultatet ble 5-1 og før den islandske dommeren fikk blåst av kampen, sto det 9-1 til hjemmelaget. Etter utligningen til 1-1 ga RBK-laget nærmest opp og Rosenborgs største nederlag i Europacupene var et faktum. 12.379 tilskuere gikk fornøyd hjem fra Easter Road Stadium i Edinburgh.