Rosenborg startet som forventet med et press på Vuku og med mange spillere som ønsket å benytte sjansen til å vise seg frem tok det ikke lang tid før ballen lå i mål. Etter åtte minutter headet Gamst Pedersen ned til Henderson på 12 meter som banket inn sitt første i Rosenborg-drakt.

Fire minutter senere kom kveldens andre. Denne gang var det Sæter som skaffet straffe og Tomas Malec som sikkert ekspederte den i mål.

Etter de to raske målene roet det seg betraktelig på Elman Stadion. Rosenborg holdt ballen stort sett på halvdelen til Vuku, men med et rufsete underlag og litt nedsenket tempo ble det produsert lite mot pause.

Kåre Ingebrigtsen ga nok noen velvalgte ord i pausen, for det tok bare to minutter av andre omgang før Emil Nilsen la på til 3-0.

Pål André Helland kom inn inn midtvegs i andre omgang og bidro med en ekstra dimensjon på høyresiden. Gang etter gang kom det gode innlegg fra hemnværingen, men de ble ikke omsatt i mål. Dermed endte kampen med 0-3 og Rosenborg er trygt videre til andre NM-runde.